Lijbje van Dijk

Vrouwelijk 1795 - 1875  (79 jaar)

• Naam Lijbje van Dijk
    Geboren 8 mei 1795  Waarder,ZH,NLD Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats
    Gedoopt 17 mei 1795  Waarder,ZH,NLD Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats
    • Getuigen: Eijmigje Vonk
    Overleden 18 feb 1875  Nieuwkoop,ZH,NLD Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats
    Laatst gewijzigd op 28 jun 2015

Vader Jan van Dijk,   geb. ca. 1755,   ovl. 15 dec 1829, Waarder,ZH,NLD Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats  (Leeftijd ~ 74 jaar)
    Moeder Jannetje de Bruin

Gezin Jan den Ouden,   ged. 9 nov 1777, Bergambacht,ZH,NLD Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats,   ovl. 21 nov 1832, Nieuwkoop,ZH,NLD Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats  (Leeftijd ~ 55 jaar)
    Getrouwd 14 sep 1815  Reeuwijk,ZH,NLD Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats
     1. Cornelis den Ouden,   geb. 15 jan 1817, Reeuwijk,ZH,NLD Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats,   ovl. 7 jan 1850, Zevenhoven,ZH,NLD Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats  (Leeftijd 32 jaar)
     2. Jan den Ouden,   geb. 23 okt 1820, Gouderak,ZH,NLD Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats,   ovl. 26 jul 1884, Nieuwveen,ZH,NLD Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats  (Leeftijd 63 jaar)
    Laatst gewijzigd op 3 apr 2021

• repertorium Nieuwkoop en Noorden 1839-1854 30-07-1845: Inventaris van de gemeenschappelijke boedel van Jan den Ouden, gewoond hebbende te Nieuwkoop en aldaar op 21-11-1832 overleden en zijn nagelaten weduwe Lijbje van Dijk, alsmede de nalatenschap van eerstgenoemde. Op verzoek van Lijbje van Dijk, bouwvrouw te Nieuwkoop, weduwe van Jan den Ouden, zowel voor haarzelf als in betrekking van moeder en voogdes over haar drie nog minderjarige kinderen, met namen Henrica den Ouden, Jannetje den Ouden en Arie den Ouden; Elizabeth den Ouden, zonder beroep, echtgenote van de arbeider Cornelis Tuinenburg, samen wonende te Bodegraven, Lijsje den Ouden, zonder beroep, echtgenote van de arbeider Cornelis Lok, ook te Bodegraven woonachtig, Annigje den Ouden, zonder beroep, huisvrouw van de arbeider Jacob van Eijk, te Harmelen, Klaasje den Ouden, zonder beroep, gehuwd met de arbeider Jacob van der Greft, wonende te Oudshoorn, Cornelia den Ouden, zonder beroep, echtgenote van de arbeider David van Beijeren, wonende te Alphen, Jannigje den Ouden, ongehuwd meerderjarig en dienstbaar te Oudshoorn, Cornelis den Ouden, boerenknecht, onder Zevenhoven, zowel voor zichzelf als in betrekking van toeziende voogd over opgemelde drie minderjarigen en Jan den Ouden, boerenknecht, wonende onder Nieuwkoop.