Cornelia Cruijsheer

Vrouwelijk - 1752

• Naam Cornelia Cruijsheer
    Overleden 21 aug 1752  Zevenhoven,ZH,NLD Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats
    Begraven 23 aug 1752  Zevenhoven,ZH,NLD Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats
    Laatst gewijzigd op 28 okt 2019

Vader Claas Cruijsheer, [Cornelisse],   ovl. 31 jan 1704, Nieuwveen,ZH,NLD Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats
    Moeder Grietje Korver, [Pieters]
    • Nieuwveen 30-01-1705 :
      "Voor Jacobus van Dorp, notaris te Alphen, compareerde Margareta Pietersdr Korver, weduwe van Claas Cornelisz Kruijsheer, overleden te Nieuwveen. Zij is hertrouwd met Meijndert van Adrichem. De verwanten van haar overleden man weigeren de voogdijschap over diens kinderen, omdat de schulden van zijn boedel de baten overtreffen. Zij neemt op zich de kinderen, Cornelis oud 11 jaar, Elisabeth, Cornelia, Maria 5 jaar, Neeltje 3 jaar en Joanna 1 1/2 jaar te onderhouden en op te voeden tot hun volwassenheid".