Arijaentje de Wit

Moeder Neeltge van Swieten, [Maertensdr]
    • 13-04-1674:
      Nieuwveen
      "Jan de With, schout van het Schoot, voor zichzelf en met procuratie van Cornelis de With, Marten de With, Jan Dircxsz Keth, getrouwd met Arijaentje de With, Marritge de With en Annetge de With, allen als mondige kinderen van Neeltge Maertensdr van Swieten en Steven de With, in leven chirurgijn te Nieuwveen, beiden overleden, verkopen aan de kinderen van Beatrix van Swaenenburch en de overleden Dirck van Heussen een perceel land in de Geereindse polder, belend ten oosten en noorden Neeltge Cornelisdr Stouthandel, ten westen Maerten Jansz Croocq en ten zuiden de Geerdijk. Koopsom 1060 gulden."

Gezin Jan Ket, [Dirckxen],   geb. Rijnsburg,ZH,NLD Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats
    Laatst gewijzigd op 3 apr 2021