Jacob Heeren, [Adriaensz]

Geslacht Mannelijk
    Overleden vóór 20 okt 1667
    Laatst gewijzigd op 29 nov 2017

Vader Adriaen Heeren,   ovl. vóór 1 nov 1640, Nieuwveen,ZH,NLD Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats
    Moeder Appolonia Willemsdr
    • Protocollen van opdrachten, kustingbrieven, enz., verleden voor schout en schepenen van Nieuwveen of voor die van Uiterbuurt, 1638 - 1670
      Nieuwveen 09-07-1643:
      "Maerten, Jan en Cornelis Adriaensz Heeren, mede Jacob Adriaensz Heeren als broer en voogd van Ariaentgen Adriaensdr Heeren, verkopen aan Jan Heijndricksz van Nieuweveen een perceeltje land, 1 morgen 1/2 hond, deels in Nieuwveen, deels in Kalslagen, strekkend van het erf van Cornelis Claesz tot het land van Gerrit Jansz Jonck, belend ten oosten de weduwe van Jan Dirck Stijnen c.s. en ten westen Pieter Jacobsz Boij met Pieter Cornelisz van Vliet en c.s. Koopsom 1650 gulden."

Gezin Merritgen Adriaensdr
    Laatst gewijzigd op 2 jan 2021