Anna Bongenaar

Vrouwelijk 1701 -

Generaties:      Standaard    |    Verticaal    |    Compact    |    Box    |    Alleen tekst    |    (Uitgebreide)kwartierstaat    |    Voorouderwaaier    |    Media    |    PDF

Generatie: 1

1. 1.  Anna Bongenaar geboren , Schoot,ZH,NLD; gedoopt 13 sep 1701, Zevenhoven,ZH,NLD (dochter van Jan Bongenaar, [Jansz] en Catarina / Trijntje Krook, [Fransdr]).

Anna trouwt Hermanus van Velsen 18 aug 1732, Ter Aar,ZH,NLD. [Gezinsblad]

Generatie: 2

1. 2.  Jan Bongenaar, [Jansz] geboren , Schoot,ZH,NLD (zoon van Jan Bongenaar); overleden 16 nov 1735.

Jan trouwt Catarina / Trijntje Krook, [Fransdr] 9 nov 1700, Zevenhoven,ZH,NLD. [Gezinsblad]

2. 3.  Catarina / Trijntje Krook, [Fransdr] (dochter van Frans Krook, [Pietersz] en Vrouw Van Frans Krook).
    1. Pieter Bongenaar
    2. 1. Anna Bongenaar geboren , Schoot,ZH,NLD; gedoopt 13 sep 1701, Zevenhoven,ZH,NLD.
    3. Maghtildis / Magteld Bongenaar, [Jansdr] gedoopt 24 dec 1702, Zevenhoven,ZH,NLD.

Generatie: 3

1. 4.  Jan Bongenaar
    Kinderen:
    1. 2. Jan Bongenaar, [Jansz] geboren , Schoot,ZH,NLD; overleden 16 nov 1735.
    2. Cornelia Bongenaar, [Janse] geboren , Schoot,ZH,NLD.

2. 6.  Frans Krook, [Pietersz] (zoon van Pieter Krook, [Pietersz]).

Frans trouwt Vrouw Van Frans Krook. [Gezinsblad]

3. 7.  Vrouw Van Frans Krook
    1. Jan Krook, [Franse]
    2. 3. Catarina / Trijntje Krook, [Fransdr]
    3. Maria Krook, [Fransdr]

Generatie: 4

1. 12.  Pieter Krook, [Pietersz]
    1. Maarten Krook, [Pieterse]
    2. Hendrik Krook, [Pietersz] begraven 6 apr 1701, Zevenhoven,ZH,NLD.
    3. 6. Frans Krook, [Pietersz]